Lenzen bestellen

Contactlenzen online bestellen

Misschien draag jij ze al, contactlenzen. Contactlenzen zijn kleine corrigerende lensjes die je op je ogen draagt om alles weer wat scherper te zien. Een contactlens drijft op het oog op de traanfilm en door de juiste kromming blijft de lens op de juiste plaats in het oog zitten waardoor men continue scherp zicht heeft. Contactlenzen kunnen worden aangemeten door een contactlensspecialist of optometrist. Na een contactlens meting weet je precies welke contactlenzen het meest voor je geschikt zijn en deze kun je dan aanschaffen in een optiekzaak of online.

Online zijn eigenlijk alle soorten contactlenzen te bestellen van de meest bekende fabrikanten en dit voor zeer lage prijzen. Je ziet zelfs dat contactlenzen en ook contactlensvloeistof online tot wel 70% goedkoper in de aanschaf kan zijn dan dat je deze bij de opticien zou kopen.

De meest verkochte contactlenzen online zijn zachte lenzen, harde contactlenzen worden eigenlijk niet online verkocht, wil je deze echter toch aanschaffen dan zal je een optiekzaak moeten bezoeken.

Zachte lenzen

De zachte contactlenzen die je online kunt bestellen zijn onder andere daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Deze 3 soorten kun je bestellen als sferische, torische als ook multifocale contactlenzen. Dus of je nu voor veraf, dichtbij of op alle twee deze afstanden wazig ziet, je kunt het corrigeren met al deze contactlenzen. Het is goed om te weten dat er zowel plus als min sterktes te bestellen zijn en of je nu +1.00 of -12.00 nodig hebt, het is allemaal te bestellen.

Als je contactlenzen hebt besteld dan zal je deze ook moeten onderhouden en dit doe je met een goede contactlensvloeistof. Contactlensvloeistof dien je echter alleen bij weeklenzen en maandlenzen te bestellen en niet bij daglenzen, want daglenzen zitten al verpakt in een houdertje met vloeistof, dus extra aanschaf van vloeistof is bij deze contactlenzen dus dan ook overbodig.

De meeste mensen kunnen prima lenzen dragen, alleen diegene die last heeft van droge ogen daar wordt het wat moeilijker bij, maar hier zouden oogdruppels nog altijd een oplossing kunnen bieden.