Visgraat pvc van Vivafloors

Visgraat pvc van Vivafloors aanbrengen in je woning

Wil je een nieuwe vloer in je woning leggen? Dan heb je de keuze uit een enorm uitgebreid aanbod. Gaat je voorkeur uit naar een vloer met de looks van parket, maar met het voordeel van pvc? Maak dan de keuze voor schitterend visgraat pvc van Vivafloors. Dit type vloeren is gemaakt van hoogwaardig virgin pvc dat heel eenvoudig hergebruikt kan worden. Op deze manier wordt er veel zuiniger omgegaan met de benodigde grondstoffen, wat ons milieu enorm ten goede komt.
Natuurlijk ziet een pvc visgraat vloer er ook gewoon schitterend uit. Kies uit een breed scala aan kleuren en variëteiten jouw absolute favoriet. Overigens is de pvc plak vloer toepasbaar in alle soorten interieurs en op vrijwel alle ondergronden. Bij sommige varianten wordt een ondervloer aanbevolen. Vraag je lokale Vivafloors dealer om meer informatie.

Waarom kiezen voor visgraat pvc?

De visgraat pvc vloeren van Vivafloors worden gekenmerkt door een enorm hoge kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast zijn deze vloeren heel eenvoudig schoon te houden, wat jou veel tijd en inspanning scheelt. Op iedere vloer van Vivafloors krijg je maar liefst 25 jaar garantie. Zo ben je zeker van een prachtige vloer die zijn schoonheid langdurig behoudt. Verder laat een pvc vloer zich eenvoudig combineren met vloerverwarming. Nog een heel belangrijk voordeel van visgraat pvc van Vivafloors is dat het er simpelweg schitterend uitziet. Afhankelijk van je keuzes komt het pvc met een fraai houten of stenen motief. Ook is het plak pvc zeer eenvoudig aan te brengen. Nu denk je misschien dat het enorm prijzig moet zijn. Gelukkig kunnen we je echter meedelen dat het visgraat pvc ondanks zijn vele kwaliteiten heel aantrekkelijk geprijsd is. Bekijk snel de kosten van een visgraat plak pvc vloer in jouw woning!

Kenmerken van Vivafloors visgraat pvc

Het visgraat pvc van Vivafloors wordt standaard vervaardigd van hoge kwaliteit pvc. De vloerpanelen hebben een dikte van 2,5 millimeter en de toplaag is 0,55 millimeter dik. Het formaat van de panelen verschilt per variant. Zo zijn er uitvoeringen met een afmeting van 12,19 x 60,96 centimeter, maar ook panelen van 15,24 x 60,96. De lengte is dus hetzelfde, alleen de breedte kan per uitvoering nog wel wisselen. Kies eerst jouw favoriete variant van de plak pvc vloer van Vivafloors. Vervolgens meet je nauwkeurig het totale vloeroppervlak dat je wilt voorzien van nieuw visgraat pvc. Zo bereken je eenvoudig hoeveel pakken plak pvc je nodig hebt. Kom je er niet helemaal uit of wil je eerst nog wat advies? Neem dan contact op met Vivafloors of schakel je plaatselijke aanbieder van deze prachtige vloeren in.